Op mijn bek gegaan (slot)

donderdag 11 december 20086 reacties

Bijna 24 uur geleden ging ik dus onderuit met mijn fiets op een plots gladde weg. Met mijn kop op de stoep en de boel onder het bloed. Dat eindigt vandaag dan met een geschaafd hoofd en een gat in mijn neus dat nu is gevuld met huid van mijn arm zodat er een ‘niet al te lelijk’ litteken over zal blijven.

Dus las ik vanmiddag op een Emmeloordse operatietafel met mijn arm op een tafel naast me waar een olijke Belg in stond te snijden die altijd ‘eel content is dat em aan d’n andere kant van den spuit staat. Ah, ja.. en zeker aan den goeie kan van mes zenne’. Nee; daar ben je klaar mee. 

Maar het was een prima chirurg die helder uitlegde wat hij ging doen: vel van mijn arm halen en in het hapje uit mijn neus stoppen. Daarna is er een doorzichtige plastic plakker overheen gegaan die de boel de komende week op zijn plek moet houden zodat het mooi geneest. Nou ja, we zullen het (letterlijk) wel zien. 

Ik heb dus een ‘nieuwe’ neus (klik op de foto voor een vergroting) en merk dat ik wel een beetje onder de indruk ben van wat me de afgelopen dag is overkomen. Lekker slapen nu maar om mijn geschonden kop een beetje rust te geven zodat ‘ie snel hersteld. 

6 Reacties

 1. Mickel Langeveld

  Paul,

  we leven met je mee, beterschap.

  groet,

  Mickel

 2. Evelien

  nou nou meneer langeveld, niet zo dramatisch. paul glimlacht er nog vrolijk bij.

  maar het ziet er wel goed oorlogsverwonderig uit, respect daarvoor. 🙂

 3. Michel

  Onderschrift: “Politieke verhoudingen Dronten op scherp” 😉

  Moet ik deze foto op de Planeet bij je blogjes zetten? 😀

  Sterkte met deze Michael Jackson-ervaring!

 4. Paul Vermast

  @ Michel
  hahaha Of de verhoudingen op scherp staan weet ik niet. Maar het leverde gisteravond wel een hoop geschokte gezichten op toen ik binnen kwam op het gemeentehuis 😉

  Laat de huidige foto op planeet maar even staan. Dit is wel weer erg dramatich 😀

  @ Evelien
  Dank ‘meester Van Roemburg’ 😉
  En Bassie zei het vroeger al: “wat er ook gebeurd; altijd blijven lachen!” 🙂

  @ Mickel
  Dankjewel! Het gaat naar omstandigheden erg goed.

 5. linda

  Beterschap!

 6. Roelf

  Hoi Paul, Je was al niet echt knap maar hier wordt het niet beter van. En dan de deuk van 9 mm. Bij mijn weten zat er altijd een plaat voor je kop dus dat is niet echt zo blijkt. Maar als het 9 mm wil deuken, dan heeft er dus ruimte aan de achterkant gezeten. Vooruit voldoende gegrapt. Ik wens je een heel spoedig herstel Paul en maar hopen dat er geen littekenweefsel achter blijft. Het ga je goed !

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast is fractievoorzitter voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast is hij plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This