Op mijn bek gegaan (2)

donderdag 11 december 20084 reacties

Tijd voor een kleine update.

Gisteren bij de huisartsenpost de eerste hulp gekregen en met een mooie pleister op mijn kop naar huis.

Vannacht prima geslapen en vanmorgen om 9 uur naar het ziekenhuis in Lelystad. Daar is er opnieuw goed naar gekeken en heb ik een mooie nieuwe pleister gekregen (foto). Omdat het een behoorlijke deuk in mijn hoofd is (zo’n 9 mm diep) zal dit sowieso niet helemaal mooi genezen. Maar om te voorkomen dat het echt een lelijk litteken in mijn gezicht wordt mag ik me vanmiddag om 15 uur melden in het ziekenhuis Emmeloord. Daar zal plastisch een stukje huid van een andere plek op mijn lichaam worden weggenomen en op mijn  neus worden geplakt zodat de wond netjes kan genezen en er een niet al te lelijk litteken overblijft. 

Ben licht bezorgd, want ik geloof niet dat ik dit allemaal grappig vind. Ben niet zo gek op snijden en prikken. Maar ik ben bang dat ik er vanmiddag niet onderuit kom. Nou ja, later op de dag maar weer een nieuwe update met een nieuwe foto.

Kleine toelichting op de foto:
Het ziet er misschien dramatisch uit. Maar het valt wel mee.  Mijn neus is gewoon flink geschaafd en dus erg rood. Maar dat is allemaal hoofdzakelijk oppervlakkig.  Ik heb er ook geen pijn aan, los dat het hier en daar een beetje trekt en dat ik links en rechts nog wat laatste jeuk heb van de laatste afvallende korstjes van de waterpokken waarvan ik nu wel zo goed als hersteld ben.
 

4 Reacties

 1. johan

  ’t Is toch werkelijk niet te geloven: pleurt-ie ernstig op zijn gezicht, maar dat weerhoudt ‘em er niet van om er gelijk maar even een politiek statement over gladheidsbestrijding van te maken. Dit is echt een politicus avant la lettre, hoor!

  En dan die neuscorrectie, tja… Meestal is het zo dat ze dan een stuk vel van je kont afsnijden (nee, daar hoeven we geen foto’s van te zien) en dat vastnieten op je neus (dat geeft de minst lelijke littekens) en dan maar afwachten of het houen wil. En al die tijd moet je dan maar braaf thuis blijven met de kat op schoot en de handjes boven de dekens. Ja, er is een boel leed in de wereld, Paul! Maar als het met die opwarming van de aarde een beetje wil opschieten zijn we binnenkort in ieder geval wel af van dit soort uitglijders!

  Kortom: sterkte, mien jong’n.

  johan

 2. Michel

  Sterkte Paul. Maar op de één of andere manier zie je er wel gelijk 10 jaar jonger uit 😉

 3. Paul Vermast

  Heerlijk die opbeurende reacties!

  Hartelijk dank 🙂

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast is fractievoorzitter voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast is hij plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This