Ook geen Zomeravond Koffie in 2021

vrijdag 9 juli 20210 Reacties

Ook dit jaar heb ik lang getwijfeld of een serie Zomeravond Koffie zou kunnen. Helaas heb ik, nu de cijfers weer snel stijgen, moeten besluiten om ook dit jaar weer geen Zomeravond Koffie te houden. Ik had zin om dat dit jaar weer op te pakken, maar de actuele situatie is nog onvoorspelbaar. En ik wil daarin geen onnodige risico’s nemen. Hopelijk wordt de situatie snel anders!

De afgelopen elf jaar heb ik regelmatig tijdens de zomervakantie van de gemeenteraad een ‘Zomeravond Koffie‘ gehouden. Inwoners, bedrijven of organisaties kunnen mij gedurende een aantal weken uitnodigen voor ‘een kop koffie en een goed gesprek’. Dat mag altijd over van alles gaan en is bijzonder leuk. Want als volksvertegenwoordiger word ik natuurlijk regelmatig op van alles en nog wat aangesproken. Maar meestal omdat er iets aan de hand is wat onder mijn aandacht gebracht moet worden.

Zonder aanleiding

Het leuke van de Zomeravond Koffie is dat er geen aanleiding hoeft te zijn. Soms willen mensen me beter leren kennen. Of laten zien waarmee zij of hun organisatie bezig is. Maar er is nooit een dringende politieke aanleiding voor het gesprek.

De afgelopen jaren heb ik op die manier veel van Dronten gezien wat me anders niet op deze manier onder de aandacht was gekomen. Veel contacten gelegd en alleen maar leuke mensen ontmoet. Daarom spijt het me zeer dit jaar te moeten besluiten om geen koffie te gaan drinken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This