Onzin informatie

dinsdag 20 december 20050 Reacties

{mosimage}Het staatje waar ik het zondag over had blijkt niet eens verwarrend maar gewoon onzin! Drie mensen hebben me weten duidelijk te maken dat je die bedragen “cumulatief” moet bekijken en dat het staatje nooit zo op had mogen worden geteld. Ik begrijp het inmiddels, maar kan het nog niet makkelijk uitleggen, overigens het laat zich niet gemakkelijk uitleggen gezien de moeite die ik er mee had. Het is dus onzin!


Maar daar zit ook een beetje mijn probleem, het stuk staat vol met onzin! Is onvolledig, onduidelijk en er zitten een massa onzekerheden in. Dus als je eigenlijk een goed besluit zou willen nemen zou je het niet “rijp voor behandeling” moeten verklaren zoals dat zo mooi heet. Dat wil zeggen dat het van de agenda af gaat en we geen besluit nemen. Maar dat heeft nogal wat gevolgen. Sowieso gaat de fusie van het CKV dan niet door en moet er een hoop BTW worden betaald die anders niet betaald hoeft te worden. Wethouder Stegeman beweerde zelfs vorige week tijdens de extra commissie Meerpaal dat we het gebouw dan terug zouden moeten kopen. Maar dat was onzin erkende hij ook zelf vliegensvlug. Maar het heeft hoe dan ook grote gevolgen. Kortom; we moeten een slimme list bedenken om hier uit te komen. Daar hebben we nog tot donderdag om over te denken… Wordt vervolgd dus!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.