Onze Juul is dood

zondag 21 maart 20040 Reacties

Met deze woorden startte Femke gisteren haar praatje voor de Partijraad van GroenLinks. Wij wisten het op dat moment nog niet. Ik ben nog te jong om me Juliana als koningin te herinneren, maar als mijn moeder het over de koningin heeft bedoeld ze haar (“eh.. de oude koningin natuurlijk”).

Afgelopen week ben ik door het Flevolands bestuur benoemd tot plaatsvervangend lid van de Partijraad. Het hoogste partijorgaan op het congres na. Het worden ook wel de “tussen congressen” genoemd waarin de fracties van Eerste en Tweede Kamer en Europa en het partijbestuur verantwoording afleggen. Boeiend om eens mee te maken. Ik ben benieuwd hoe het is als ik er vaker kom. Want een echt beeld van wat de partijraad doet en moet heb ik na één vergadering nog niet.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.