Ontslagbrief

dinsdag 12 juli 20221 reactie

Geachte heer Gebben,
Beste Jean-Paul,

Komende maand is het 19 jaar geleden dat ik van je voorganger Toine Gresel een besluit toegestuurd kreeg waarin ik werd benoemd tot burgerraadslid. Van burgemeester De Jonge kreeg ik het besluit waarin ik tot raadslid werd benoemd in 2010 en vandaag stuur ik jou mijn ontslagbrief. Ik leg mijn raadslidmaatschap per 22 september 2022 neer.

Ik wil de gemeenteraad hartelijk danken voor de samenwerking in de afgelopen 19 jaar

Met gemengde gevoelens neem ik afscheid. Want ik voel vreugde en enthousiasme omdat ik vanaf 12 september de gemeenteraad van Hoogeveen mag gaan ondersteunen als raadsadviseur. Daar heb ik bijzonder veel zin in. Maar afscheid nemen doet ook altijd een beetje pijn. Met enige weemoed blik ik ook terug op een lange periode waarin ik met veel collega’s de goede dingen voor Dronten heb proberen te doen. In het bijzonder denk ik dan vandaag aan mijn beide oud-fractievoorzitters van GroenLinks: Theo Kuipers en Cebus Korteweg. Beiden ons helaas alweer jaren geleden ontvallen.

Ik wil de gemeenteraad hartelijk danken voor de samenwerking in de afgelopen 19 jaar. Het was een eer om van de raad deel uit te mogen maken en de bijzondere rollen te vervullen die mij gegund zijn. Zeker in de afgelopen periode waarin ik de voorzitterschappen van het presidium, de werkgeverscommissie en de vertrouwenscommissie mocht vervullen. Naast het plaatsvervangend voorzitterschap van de gemeenteraad.

Ook grote dank gaat uit naar de griffie(rs) met wie ik heb mogen samenwerken. In het bijzonder Djimmer Petrusma die 14 jaar lang ‘mijn griffier’ was. Maar ook Corrie, Marleen, Lisanne, Wytske, Danny, Jules, Manon, Sofie en Erwin ben ik dank verschuldigd. Een raad kan niet zonder een sterke griffie. Dus houdt ze in ere!

Zorg goed voor Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant.

Nooit vergeten mogen we de bodes. Bijna onzichtbaar, maar even onmisbaar. Grietje, Winie, Nico, Gerrit, Frans, Els en Deborah. De medewerkers van het bedrijfsrestaurant die gastvrij en dienstbaar de raad na een vergadering de kans geven samen even stoom af te blazen.

Als laatste de belangrijksten: mijn lieve fractiegenoten! Ik ga jullie verschrikkelijk missen!

Ik wens U allen het beste toe. Zorg goed voor Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant.

Paul Vermast

Download onderstaand mijn ontslagbrief

Ontslagbrief

1 Reactie

  1. Ap de Boer

    Klasse gedaan Paul. Veel waardering voor het feit dat je je zolang hebt ingezet voor je leefomgeving en onze gemeenschap. Eens of oneens doet er niet toe. Toewijding, inzet en passie om Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant vooruit te helpen doen er wel toe. Respect en het ga je goed.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.