Ontmoeting toekomstpanel Organisatie met Partijraad

vrijdag 4 april 20080 Reacties

Binnen het Toekomstproject kijkt het panel organisatie naar de toekomstbestendigheid van GroenLinks. Op 5 april gaat het toekomstpanel Organisatie samen met de partijraad kijken naar de organisatie van GroenLinks en dan natuurlijk met het accent op de rol en positie van de Partijraad zelf.
Welke wensen en nieuwe oplossingsmogelijkheden kunnen we bedenken zodat GroenLinks optimaal functioneert als organisatie?

De bijeenkomst start met een workshop die uitnodigt om naar GroenLinks te kijken met een blik van iemand van buiten en naar verschillende onderdelen van de partij vanuit het perspectief van de ‘afnemers’ / of zogeheten klanten.

De workshop wordt geleid door Dineke Oldenhof. Zij is lid van het panel organisatie. Zij is ervaren met organisatieadvies, verandertrajecten en personeelsbeleid en komt uit het bedrijfsleven.

Wanneer: Zaterdag 5 april
Hoe laat: 10.30 – 15.00
Waar: landelijk bureau Groenlinks, Oudegracht 312 Utrecht

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.