ontlurkingsweek 14 tm 20 mei 2007

donderdag 17 mei 20070 Reacties

Het was me helemaal ontgaan dat het deze week “ontlukringsweek” is. Maar via een bericht van Bèr Kessels op Planeet GroenLinks heb ik weer eens wat bij geleerd. Ik sluit me graag aan bij het initiatief. Als je niet weet wat “lurken” is (en dat wist ik een kwartier geleden ook nog niet) klik dan op de banner!!

Ontlurkingsweek

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.