Ontdek het lek

woensdag 28 november 20070 Reacties

SpionIn kringen van de gemeenteraad is het algemeen aanvaard om te suggereren (of zelfs hardop te zeggen) dat ik zo lek ben als een mandje. Alles wat je geheim tegen mij zou zeggen zou binnen de paar uren op het web en deze website zijn te vinden.

Ik denk dat journalistiek Flevoland mij dankbaar zou zijn als het waar was. Maar het spijt me; het is niet zo. Er zit een hoop informatie in mijn hoofd die ik daarin opgeborgen hou. Sterker; ik heb nog nooit gelekt via deze website!

Maar het stelt mij verschrikkelijk gerust dat ‘het lek’ nu boven water is gehaald door de ‘Samenwerkende verontruste burgers in Donten’. Want vandaag valt te lezen in de Krant van Flevoland dat de kantortenvilla’s aan de West voor een appel en een ei (concreet € 130,= per m2) worden verkocht. Nu is dat geen verrassing voor me en had ik dit als eens in een vertouwelijke vergadering gehoord.

Hoe komt het dan in de krant te staan is nu de grote vraag. Maar daarop geven de Samenwerkende Verontruste Burgers in Dronten (SvbD) zelf het antwoord:

Des te verrassender was het dat de SvbD vorige week, na diepgaand spitwerk op de gemeentelijke internetsite, in openbaar toegankelijke informatie ontdekte dat deze unieke superlocatie voor slechts 130 euro per m2 aan projectontwikkelaar Mac3Park is aangeboden.

Het is dus niet mijn website waarvan vetrouwelijke informatie uitlekt, maar die van de gemeente zelf! Mij moet van het hart dat ik dit een hele geruststelling vind!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.