Ongeïnspireerd Europa debat in Buitenhof

zondag 11 januari 20093 reacties

Vanmiddag was het eerste televisiedebat tussen de Europese lijsttrekkers van CDA, VVD en PvdA in aanloop naar de Europese verkiezingen van juni dit jaar. Ik vond het een ongeïnspireerd debat dat vooral over migratie en bescherming van de eigen nationale belangen ging. Als dit de debatten blijven tot aan de verkiezingen zal het niet uitnodigen tot een hoge opkomst op 4 juni.

Ik kan dus niet wachten tot Niels van den Berge in dit gezelschap een fris, jong, optimistisch GroenLinks geluid gaat laten horen!

3 Reacties

 1. Harmen

  Inderdaad, als dat de inspirerende leiders zijn die Europa dichterbij moeten brengen… Met zulke ambassadeurs schiet het niet op.

  Ik kan dus niet wachten tot Bas Eickhout met zijn humor, enthousiasme en kennis van zaken de degens met deze heren mag gaan kruisen 🙂

 2. Paul Vermast

  Hahahaha ja ieder zo zijn voorkeur 😉

 3. OPA

  Volgens mij moeten de lui eens ophouden met het verdedigen van de nationale belangen. We hebben een allemachtig prachtig land, dat heet Europa.

  Laten we het daarover hebben. Focus op Europa en de wereld in plaats van de navelstaarderij vanNederland in Europa.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.