On tour (1)

donderdag 9 november 20060 Reacties

Nou ja, we zijn onderweg. Internetten op de snelweg is wel weer een nieuwe ervaring voor me moet ik zeggen. De bus zit goed vol en het dagprogramma wordt beproken, en omgegooid. Femke is afwezig wegens andere verplichtingen en ook voor Kathalijne begint de tour te wegen, ze is haar stem kwijt. Ook bij Inholland zal het anders gaan dan normaal, want de bus zou naast de sporthal komen te staan en daar zijn nu tentames. Dan is een toespraak van Kees Vendrik niet iets waar je op zit te wachten. Niet qua boodschap, maar qua geluid natuurlijk. Dus de bijeenkomst is naar binnen verplaatst.
De verzoring in de bus is uitstekend trouwens. Broodjes, koffie en vruchtensap worden op grote schaal uitgedeeld. Maar inmiddels rijden we alweer Haarlem binnen en gaan we richting de hoge school. Daar volgt weer een nieuw bericht… 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.