On Staten-Tour

maandag 26 februari 20070 Reacties

Femke is al sinds vorige week woensdag op tour, maar morgen sluit ik me ook bij de tour aan. De komende anderhalve week zal ik in de bus zitten als de tour Rotterdam, Leiden, Venlo, Amsterdam, Almere, Lelystad en Goes aandoet. Kortom, de komende weken zal ik weer een hoop van het land zien en weer dagen voor GroenLinks in touw. De tussenliggende dagen natuurlijk gewoon naar mijn werk. Dus ik zal wel bij zijn als het volgende week donderdag is en de eerst volgende verkiezingen (volgens planning) pas weer over twee jaar zijn! Maar in de tussentijd heb ik erg veel zin we on tour te gaan. Volg waar Femke is en wat er gebeurd op www.femkeontour.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.