Omroep Flevoland

donderdag 25 maart 20040 Reacties

Nou de reacties kwamen! Zelfs op Omroep Flevoland mocht ik een toelichting geven op het hoe en waarom. En dat leverde zoals je kan lezen dan ook weer reacties op. Zo blijkt er nóg een politiek Flevolands weblog te bestaan. Namelijk dat van PvdA statenlid Liedwien Venselaar. En het toeval (?) wil dat wij elkaar weer uit een grijs verleden uit een heel andere omgeving kennen. Tijd voor een bak koffie, wat jij Liedwien??

Het leuke van interviews is dat je nooit weet wat er uit wordt geknipt en wat er als commentaar wordt bij verteld. Zo volgde op mijn uitleg over het lied van Wethouder Braaksma en kritische vraag van de journalist waarom ik dat op mijn log zou melden. Dat was allemaal al op radio en tv geweest. Helaas voor haar; Omroep Flevoland was toen niet in de zaal en alleen de Stentor berichtte hier over…

Maar nu naar de dag van vandaag. Straks is er raadsvergadering en wordt er een nieuw college benoemd met oude, nieuwe en beschadigde wethouders. Hoe langer ik er over nadenk hoe meer ik me serieus afvraag wat de overwegingen van Annie Haverkort zijn geweest om als wethouder terug te komen. Of was het echt een smeekbede van haar partij? Wandelgangen meldde eerder al dat de VVD met beide gevallen wethouders wilde terug komen. Maar dat was kennelijk het CDA en de Christen Unie te gek. Niet onbegrijpelijk natuurlijk.

Maar ik zal niet verder op de zaken vooruit lopen. Vanavond kan het nog een interessante raadsvergadering worden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.