Nu snel de oogjes dicht!

zondag 13 december 20090 Reacties

Het is moeilijk om na vandaag al wat zinnigs te zeggen over de top. Immers, ik ben nog niet bij het Bella Centre geweest. Maar Kopenhagen of Hopenhagen zoals het stadsbestuur (daarbij tot irriterend toe gesponsord door siemens -maar het werkt wel, want ik meld het nu ook-) de stad deze dagen graag noemt. De stad staat op zijn kop in sommige delen, want je hoort meer Engels om je heen dan Deens.

Morgen gaat het dan echt van start. Daar heb ik ook wel zin in. Want het was vandaag wel lekker aankomen in Kopenhagen, er moet natuurlijk wel worden gewerkt en daar heb ik zin in. Morgen vroeg op en dan naar het bureau van de European Enviroment Agency waar de medewerkers van GroenLinks kantoorruimte hebben. Erg luxe en goed geregeld hoor. Voor nu is het (23.30 uur) echt tijd om de ogen te gaan sluiten en nog een paar uur slaap te makken voor het echte werk begint!

In 2009 vond de jaarlijkse klimaatconferentie van de Verenigde Naties plaats in Kopenhagen. In de Deens hoofdstad moest een nieuw klimaatakkoord worden gesloten.Namens de Europese fractie van GroenLinks was Paul werkzaam in Kopenhagen gedurende de klimaattop. 

Paul Vermast

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.