Nog een half jaar…

donderdag 14 december 20060 Reacties

Vandaag kwam er weer zo’n grapjas op mij af die zei; joh, nog maar een half jaartje he? Dan wordt je oud! Ja ja, ik weet het. Vandaag precies over een half jaar ben ik jarig en ik ben nu 29… Dus ja dan wordt ik dus 30. Voor de goede verstaander; ik besta dus al 30 jaar en er is nu en dan dus nog niets nieuws onder de zon!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This