Nieuwe wethouder?

vrijdag 23 november 20070 Reacties

Nog geen foto beschikbaarDe media melden dat de ChristenUnie een nieuwe wethouder presenteert vandaag.

Goh? Leuk dat je als fractie ook je andere collega’s dan alleen je coalitie partners van het ‘heugelijke nieuws’ op de hoogte brengt. Is toch iets om te melden lijkt mij zo..

Maar het zal wel weer aan mij liggen dat ik het vreemd vind het ’s morgens bij wakker worden op Omroep Flevoland te moeten horen als je de avond daarvoor met een groot deel van de gemeenteraad bij informatieavonden hebt gezeten. Daar ving ik, in een gesprek tussen de PvdA en het CDA, in het voorbij lopen wel op dat er vandaag een persconferentie zou zijn en dan weet je wel dat er ‘wat in de lucht hangt’.

Maar dat het zelfs te moeilijk is om een eenvoudige e-mail te sturen waarin je meldt dat vandaag om ‘zo en zo laat’ de nieuwe wethouder wordt gepresenteerd bevreemd mij zeer.

Maar goed, ik houd de website van Omroep Flevoland wel in de gaten vandaag…

27 nov. РUpdate: afgelopen zondag kreeg ik een mail onder ogen van de ChristenUnie gericht aan de fractievoorzitters waarin de persconferentie van vrijdag is aangekondigd. Deze mail werd afgelopen donderdag rond 22 uur verstuurd en heeft mij dus niet voor afgelopenzondagmiddag bereikt. Daarmee hou ik het bovenstaande d̼s staande als mijn waarheid van afgelopen vrijdag.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.