Nieuwe website

maandag 31 maart 20080 Reacties

Logo gemeente DrontenMorgen om vijf uur zou officieel de nieuwe website van de gemeente worden geopend. Tot mijn verrassing zag ik ‘m net al toen ik op www.dronten.nl   keek.

Laat ik er eerst eens goed naar gaan kijken voordat ik echt commentaar ga geven. Mijn eerste algemene reactie is dat ik het een erg mooie website vind die erg verfrissend is ten opzichte van de oude website waar het paars wel erg overheersend aanwezig was. Kortom, in eerste reactie een hoop waardering!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.