Nieuwe huisstijl

woensdag 2 april 20080 Reacties

DrontenDe gemeente heeft gisteren een nieuwe huisstijl gepresenteerd. Eigenlijk een opfrissing van de huisstijl die we al sinds begin zeventigerjaren hebben als gemeente. Daarmee waren we de eerste in Nederland en is het onderdeel van onze cultuur in Dronten geworden. Goeie zaak dat het behouden is gebleven.

Aan de nieuwe website is wel iets extra’s toegevoegd, namelijk een skyline van onze gemeente. In het kader van ‘beter goed gejat dan slecht verzonnen’ heb ik deze skyline schaamteloos in mijn eigen vormgeving overgenomen. Waarvoor dank aan de gemeente!

Voor de mensen die niet uit Dronten komen, links de achtbanen van Walibi, in het midden de Meerpaal en rechts de kerktoren van Swifterbant. Onmiskenbaar natuurlijk ook de lijnopstellingen van de windmolens en de boederijen in ons buitengebied. Erg mooi vind ik.

Skyline gemeente Dronten

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.