Nieuwe gemeenteraad

donderdag 16 maart 20060 Reacties

{mosimage}Vanavond wordt de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd. Een nieuwe raad met één nieuwe partij en nog slechts één zetel voor ons, meerbepaald Cebus. Het zal wel wennen zijn ben ik bang. Maar ook zal het meer dan hiervoor zaak zijn dat wij als fractie Cebus vanaf de zijlijn bijstaan in het debat. Meer weten en horen nu eenmaal meer dan één en zo zullen we dat moeten doen.
Het is goed dat we dan vanaf volgende week weer ‘gewoon’ aan de slag kunnen. De formatie een beetje volgend, want veel komt daar niet over naar buiten, lijkt het er op dat we een christelijk-rood college krijgen. Dat moet snel geregeld zijn lijk me en ik verwacht dan ook niet anders als dat we bij de eerste échte raadsvergadering een nieuw college kunnen installeren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.