Nieuwe computer

maandag 29 januari 20070 Reacties

Ik heb vandaag een nieuwe computer gekregen. Dat wil zeggen vandaag is ‘ie geleverd. Met een 19″ monitor en ik muis me helemaal gek om van de ene kant naar de andere kant van mijn beeldscherm te komen. Echt geweldig!!
Deze is ook wel weer lekker snel, het vliegt echt als ik een toepassing wil openen. Binnenkort ga ik het mijzelf dan nog even lastig maken. Morgen wordt Vista vrij gegeven dus die komt er binnenkort op en ook de nieuwe office draai ik er meteen maar overheen! Dan heb je het de eerste week misschien heftig, maar wel alle gezeik in een keer. Nou ja, eigenlijk vind ik het allemaal wel heel erg leuk!

Wat ik nu zeg is natuurlijk vanuit de GroenLinks gedachte weer helemaal fout! Want binnen mijn partij zit een hele club “Microsoft-haters” die het vast allemaal niets vinden. Principieel ben ik ook wel voor open source, daarover geen misverstand, maar vooralsnog blijf ik zelf nog even met Microsoft aan de gang!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.