Nieuw gemeentelogo?

donderdag 4 mei 20060 Reacties

{mosimage}Het lijkt langzaam aan wel of de gemeente een nieuw logo heeft. Niet langer de “rozet van 7 groene meerpalen” die op het gemeentehuis prijk, maar Walibi!
Vorige week namen de oud-wethouders Haverkort, Braaksma en Stegeman afscheid. Ik kon daar niet bij zijn omdat ik in Den Haag was aan het actievoeren tegen het openhouden van de Kerncentrale Borssele. Maar vanmorgen bladerde ik pas echt goed door de Flevopost en zag daar en foto van de oud-wethouders en hun ega’s; samen met Walibi! Wat heeft in Gods naam die kangoeroe daar te zoeken?

Op een foto van de heropening van het VVV zag ik dat ding ook, dat snap ik nog, maar tussen de oud-wethouders? Het is niet altijd feest in de gemeentepolitiek, laat staan een pretpark! Dus waarom het logo van het pretpark dat binnen onze gemeentegrenzen ligt? Is dat creatieve armoede van de gemeente? Hebben we geen eigen identiteit? Was het niet beter als het voor de Meerpaal was geweest? Immers, dit was het College dat de Meerpaal heeft gebouwd?

Ik snap er niets van, maar het irriteert me bijzonder. Rot op met dat beest! Prima dat ze die gebruiken om reclame te maken voor Walibi, prachtig dat Walibi binnen de gemeente grenzen ligt; daar zijn we ook best trots op, maar het is en wordt niet het logo van de gemeente! Dus wegwezen met dat ding als ‘ie er niets te zoeken heeft! Want voordat je het weet staan we straks, om 20:00 uur twee minuten stil te zijn samen met een kangoeroe!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This