Niet zo netjes van de OFW

maandag 19 december 20050 Reacties

{mosimage}Het slopen van de leegstaande woningen aan De Killick dit weekend was niet zo netjes van de OFW, maar juridisch is er geen speld tussen te krijgen. De bewoners zijn nu boos meldt De Stentor vandaag. De gemeente heeft een sloopvergunning verleend en dus mág de OFW gaan slopen. Dat ze dit nu afgelopen weekend heben gedaan in de wetenschap dat de omwonenden vandaag naar de rechter zouden stappen is niet zo netjes. Maar navraag bij de gemeente leverde op dat de omwonende juridisch geen poot hebben om op te staan. Ze kunnen het slopen niet voorkomen omdat daar maar een beperkt aantal mogelijkheden voor zijn. Het zijn immers geen monumenten, want die hebben we überhaupt niet in Dronten.
Maar het was wél erg netjes geweest van de OFW als ze dat de bewoners op z’n minst hadden gemeld of hadden gewacht. Het resultaat zou immers hetzelfde zijn geweest, als ik de afdeling bouwen en wonen goed heb gegrepen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.