Nelleke van der Klis – In memoriam

dinsdag 9 februari 20160 Reacties

Afgelopen dagen bereikte me het verdrietige bericht dat oud-CDA collega raadslid Nelleke van der Klis is overleden. Nelleke nam een jaar geleden onverwacht afscheid van de raad omdat ze minder ruimte voelde het raadslidmaatschap haar eigen invulling te geven.

Ik heb Nelleke leren kennen als een bevlogen en gedegen collega met het hart op de goede plek. Een vrouw met een warm hart voor de mensen in onze samenleving die wat extra steun kunnen gebruiken en daarmee een waardevolle stem in onze raad.

Hoewel ze al een jaar geen directe collega meer was bleek uit haar tweets dat ze onze raad nogaltijd met belangstelling volgde.

We zullen haar blijvend missen. Gedachten gaan uit naar familie en vrienden van Nelleke die ik veel sterkte wens bij het aanvaarden van dit onvermijdelijke verlies.

Paul Vermast

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.