Nelleke van der Klis verlaat de gemeenteraad

zaterdag 21 februari 20150 Reacties

“In het afgelopen half jaar heb ik ervaren dat de ruimte voor afwijkende meningen in de CDA-fractie is afgenomen, en het ontplooien van eigen initiatieven om inwoners te vertegenwoordigen steeds minder werd gewaardeerd. Tot mijn grote spijt zag ik mij daarom nu genoodzaakt mijn raadszetel op te geven”, was getekend Nelleke van der Klis in haar verklaring op de CDA-website over haar onverwachte vertrek uit de gemeenteraad.

Dit besluit moet voor haar persoonlijk een dramatische beslissing zijn geweest als ik af ga op haar inzet, betrokkenheid en ogenschijnlijke plezier waarmee ze haar werk deed.

Ik zal haar enorm betrokken inzet en inbreng, op met name het sociaal domein en zij die in onze samenleving onze hulp en steun verdienen, erg missen. Nelleke, dank voor je inzet!

Paul

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.