Nachtwerk

woensdag 17 mei 20060 Reacties

{mosimage}Het is zoetjes aan midden in de nacht (1.45 uur). Ongeveer 12 uur geleden ging ik voor de TV zitten om de spannende persconferentie van Ayaan Hirsi Ali te gaan bekijken die op twee netten live werd uitgezonden. Sinds ongeveer 17 uur is de Tweede Kamer in debat en het wordt live uitgezonden. Het is voor de liefhebbers van politieke debatten bloedstollend spannend. Meest aansprekende moment vond ik misschien nog wel de ruzie tussen Verdonk en Femke Halsema over het feit of de minister wist wat de werkelijke achternaam van Ayaan is: Margan. Op RTL is het terug te zien.
De Kamer heeft een derde termijn aangevraagd en ook deze ga ik vermoed ik uitzitten. Of dat verstandig is? Nee, want ik werd vanmorgen met hevige hoofdpijn wakker, maar zo’n spannend debat, waar ook echt iets op het spel staat heb ik sinds de val van Balkenende I niet meer meegemaakt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.