Morgen óók op Tour

zaterdag 18 november 20060 Reacties

Net kreeg ik een sms met de vertrektijd van Femke’s bus morgen. Ik was me niet bewust dat ik weer mee zou gaan. Maar had wel opgegeven dat ik niets anders dringend te doen had. Dus sta kennelijk ingepland. Morgen om 9.45 uur vertrekt de bus uit Utrecht Centraal! Da’s op zondag een soort van midden in de nacht! Vroeg naar bed vandaag dus. Geen idee nog waar de reis heen gaat. Maar dat zien we dan wel weer. Ik ben eigenlijk bek af, maar heb er zin in!!!  (En daarbij, wie durft er klagen als je ziet hoe Femke van hot naar her wordt gesleept!! Ik eigenlijk niet hoor!) Dus zie het meest actuele nieuws morgen op www.femkeontour.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.