Mooie Kerstdagen (Update)

vrijdag 22 december 20060 Reacties

Komende dagen is het kerst en van mijn werk heb ik tot woensdag 3 januari vakantie gekregen. Om te oefenen is dan op dinsdag 2 januari alweer de eerste fractievergadering van het nieuwe jaar (welke gek heeft dat bedacht??). Maar zo tijdens de kerstdagen ga ik familie bezoeken en is mijn website “gesloten”. Even geen meningeen over van alles, even kerst!
Ik wens u mooie kerstdagen!

Update

Tsja, het is me nu voor de derde keer overkomen en ik hou er mee op: melden dat ik een aantal dagen van de vakantie ga genieten en even niets op deze website zal melden. Want steeds als ik dat zegt lukt me dat toch niet!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.