Mooi interview Ellen Kruize

donderdag 17 januari 20130 Reacties

Ellen Kruize

Ellen Kruize

In de FlevoPost van vandaag staat een mooi interview met scheidend Meerpaal-directeur Ellen Kruize. Ze is de eerste directeur Meerpaal-nieuwe stijl en gaat na acht jaar iets anders doen; zo heeft ze bekend gemaakt. Wat mij betreft verdient Ellen een hoop waardering. Want het was bepaald geen gespreid bedje waarin ze terecht kwam bij haar aantreden. Het gebouw was goeddeels af, maar de hele fusie van organisaties stond nog aan het begin.

Als relatieve buitenstaander heb ik het beeld dat het Meerpaal-project waarin onder andere  theater, bioscoop, ouderen- en jongerenwerk, vrijwilligersorganisaties, cultureel werk en de bieb zijn samengebracht in één gebouw en deels één organisatie is geslaagd. Dat is knap en blijft iets om trots op te zijn. Ellens droom om een hotel-laag op de Meerpaal te zetten vind ik geen gek idee en ik hoop dat een opvolger daar eens creatief naar wil kijken of dat zou kunnen. Ik zou daarvan een groot voorstander zijn.

Ellen wil geen afscheidsreceptie zo lees ik in de krant. Dus rest mij niets anders haar op deze plek hartelijk te danken voor de prettige samenwerking en al haar goede werk dat ze voor de Meerpaal en Dronten heeft verricht! Dankjewel Ellen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This