Moest het briefpapier op?

woensdag 5 september 20120 Reacties

Met enige verbazing pakte ik gisteravond de FlevoPost van de mat omdat er en brief van de Gemeente naast lag. Een brief van burgemeester Aat de Jonge, op gemeentelijk briefpapier en in een gemeentelijke envelop. Op zichzelf niets bijzonders, mijn brievenbus puilt vaak uit met post van de gemeente als raadslid. Maar dit was niet geadresseerd en bleek ook nog reclame te zijn! En dan heb ik het nog even niet over mijn JA/NEE sticker.

Dat Walibi (wat daarvoor maken we als gemeente kennelijk reclame) een aardig gebaar wil maken naar de inwoners van onze gemeente vind ik natuurlijk leuk en waardeer ik. Wat ik alleen niet begrijp is dat onze burgemeester daarover een brief huis aan huis laat verspreiden op papier en enveloppen va de gemeente. Ik hoop dat de gemeente goed is betaald voor de dienstverlening en het mogen gebruiken van de burgemeester als uithangbord. Maar eigenlijk vind ik het helemaal niet kunnen.

Zonder twijfel zal nu wel worden geroepen dat ik zuur ben en dit toch hartstikke leuk is. Het gebaar vind ik echt heel leuk, maar wat de gemeente daarmee te maken heeft of waarom we ons hiervoor zouden lenen is me volslagen onduidelijk en ik vind dat het een niet voor herhaling vatbaar experiment moet zijn geweest! Of moest het jubileumbriefpapier gewoon op?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This