Moedig besluit

zondag 2 april 20060 Reacties

{mosimage}Herman Meijer heeft een moedig besluit genomen door op te stappen en de rest van het bestuur te vragen aan te blijven zodat een grote bestuurscrisis binnen GroenLinks afgewend lijkt.
Ik behoor niet tot het uitgesproken kamp van fans, maar vind het voor Herman en het bestuur wel een drama en wens ze succes met de verwerking hiervan.

Maar ook voor Sam Pormes zou dit het signaal moeten zijn zich terdege te beraden op zijn positie. De Eerste Kamerfractie heeft laten weten dat ze niet meer door ��n deur kunnen met Sam en hij heeft in de partijraadsvergadering gisteren nog eens gezegd dat hij vindt dat de zetel van GroenLinks is. Ik hoop dat hij zich aan deze uitspraak houdt en dat we dan vanaf nu weer kunnen gaan richten op de komende verkiezingen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.