Met Neppérus heb je geen De Mos nodig

woensdag 16 december 20090 Reacties

Vandaag voerde verwelkomde DWARS het Kamerlid Richard de Mos van de PVV op het station in Kopenhagen met een hele stapel rapporten die nog eens uitleggen wat het klimaat probleem betekend en hoe groot de noodzaak tot een oplossing is. De Mos nam de rapporten van DWARS in ontvangst metv de toezegging ze te lezen.

Voor Kopenhagen Report maakten we er een leuk filmpje van.

Maar ik vraag me ineens af of we deze stapel niet aan de verkeerde hebben gegeven, want met Neppérus heb je geen De Mos meer nodig als klimaatontkenner:

In 2009 vond de jaarlijkse klimaatconferentie van de Verenigde Naties plaats in Kopenhagen. In de Deens hoofdstad moest een nieuw klimaatakkoord worden gesloten.Namens de Europese fractie van GroenLinks was Paul werkzaam in Kopenhagen gedurende de klimaattop. 

Paul Vermast

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Share This