Met de politie mee

zondag 5 februari 20060 Reacties

{mosimage}Morgen ga ik een paar uur met de politie “mee lopen”. Ik wil me graag informeren waar onze Dronter agenten nu in de dagelijkse praktijk zo tegen aan lopen en hoe ze dat mogelijk oplossen. Ik ben heel erg benieuwd naar hoe dat zal zijn en zal natuurlijk verslag doen als ik terug ben op deze site. Ik hoop dat ik er wat van zal opsteken en dingen zal horen die ik straks (hoop ik) kan inbrengen in de gemeenteraad als dat zo eens van pas komt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.