Meerpaaldagen leukse regio evenement van Nederland!

maandag 21 april 20080 Reacties

Meerpaaldagen 2007Nou ja, ‘we’ zijn genomineerd samen met Deventer op Stelten en het Int. Poppentheaterfestival in Dordrecht.

“Volgens de jury wordt een selectie per jaar moeilijker omdat de kwaliteit van de evenementen nog steeds stijgt en er steeds nieuwe en vernieuwende evenementen bijkomen.

De genomineerde evenementensteden hebben zonder uitzondering in de afgelopen jaren, binnen hun organisatie een vorm van evenementenondersteuning in het leven geroepen. Veelal is dit een gemeentelijk evenementenbureau dat plaatselijke initiatieven ondersteunt” zo valt te lezen in het persbericht van de jury van de Nationale Evenementenprijzen.

Voor mij is dit alweer een goed bewijs dat we als gemeente Dronten serieus ProDronten moeten ondersteunen met een serieze subsidie. Daar pleit ik dan ook al jaren voor! Misschien is dit weer eens een mooie aanleiding het college vragen te stellen hoe het er mee staat.

Kijk hier voor een sfeerfilmpje waarom de Meerpaaldagen belangrijk zijn voor Dronten!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.