Meerpaaldagen, dag 3

zondag 12 augustus 20070 Reacties

Meerpaaldagen 2007 Reload.Het is nu 3.17 uur volgens mijn computer en de Meerpaaldagen zijn afgelopen. 🙁 Het was vanavond weer bijzonder gezellig en ik moet zeggen dat ik nu zo midden in de nacht niet helemaal helder meer ben. Zojuist ben ik uit De Rede van Dronten gekomen waar de MPD-afterparty was. Maar na 2 bier heb ik het voor gezien gehouden. Mijn vakantie is begonnen… dus morgen leker bij slapen en dan.. naar Zeeland, terug naar “huis” dus! Ik kijk er naar uit! 🙂

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.