Meerpaaldagen dag 2

zaterdag 11 augustus 20070 Reacties

Meerpaaldagen 2007 Alex live met BroadwayHet was weer eens een vrolijke avond gisteren op het Redeplein dat voor de gelegenheid door mij dezer dagen Meerpaaldagenplein wordt genoemd. Riversite en de Sjonnies wisten er een geweldig feestje van te maken.

De Meerpaaldagen vindt ik toch echt wel een fenomeen. Drie dagen lang slentert het hele dorp door het dorp. Iedereen komt elkaar tegen en het is een soort dorpsreünie. braderie, straattheater, stoere mannen van Stil Timersport. Iets te vroeg je eerste biertje en als het Maartje op de MPD 2007feest dan met Djumbo begint wil je wel aan het bier. Dus aan het einde van de avond was niet iedereen even helder meer, maar daar zouden we het niet meer over hebben.

Jammer dat het morgen weer allemaal voorbij is. Weer een jaar wachten tot de volgende MPD. Misschien is het maar goed ook. Want nog één dag en je hebt (zoals ik nu gelukkig al heb) een week vakantie nodig om weer een beetje bij te komen van de spierpijn, het slaaptekort en bier. 

Maar vanavond eerst weer lekker feesten met Jan Keizer (ex-BZN) Reload en Tilt. Maar ook de final act niet te vergeten. Wat het ook zijn mag. 🙂

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This