Meerpaaldagen als belangrijk sociaal evenement

zaterdag 10 augustus 20130 Reacties

Band zonder Banaan op de Meerpaaldagen 2009Deze dagen vinden in Dronten de jaarlijkse Meerpaaldagen plaats. Onze stads dorpsfeesten met braderie, straattheater en in de avonduren het popfestival. Mogelijk gemaakt door vrijwilligers en sponsoren en daarom gratis voor iedereen toegankelijk.

Het boeiende aan de Meerpaal dagen vind ik ieder jaar weer dat het ook een belangrijk sociaal moment in het jaar is. Een beetje Drontenaar zorgt ervoor minimaal één avond op aanwezig te zijn en in veel gevallen worden vakantieplanningen er op afgestemd.
Ieder jaar is het recept op hoofdlijnen hetzelfde en dat maakt het ook zo prettig. Je weet waar je aan toe bent en vaak ook wel ongeveer waar je iedereen op het plein wel vinden kan. Oud-Drontenaren komen er voor terug en nieuwe Drontenaren kunnen er snel inburgeren.

Daarom vindt GroenLinks de Meerpaal dagen ook zo’n belangrijk evenement dat alle steun en ruimte vanuit de gemeenschap en de gemeente verdiend! De GroenLinks (burger)raadsleden zijn gedurende de Meerpaaldagen ook veel in het stadshart dorp te vinden en natuurlijk voor iedereen ook aanspreekbaar.

Namens de fractie wens ik u vandaag nog een hele leuke laatste dag van de Meerpaaldagen 2013 toe!

Paul Vermast
fractievoorzitter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.