Meerpaaldagen 2009 waren (weer) geweldig!

zondag 16 augustus 20090 Reacties

Band zonder Banaan op de Meerpaaldagen 2009Het is nu diep in de nacht van zaterdag op zondag na de Meerpaaldagen. Hoewel het feest officieel al bijna twee uur afgelopen is stroomt het Meerpaaldagenplein nog leeg met dronken en uitgelaten bezoekers van het feest der feesten in Dronten.

Het weer was natuurlijk fantastisch de afgelopen dagen en dat zal zonder twijfel er aan hebben bijgedragen dat mensen niet erg snel naar huis wilden gaan. Ook ik heb nog zeker een uur genoten van de heerlijke avond bij een vriendin in de achtertuin.

Maar we kunnen weer starten met aftellen naar de Meerpaaldagen 2010! Voor dit jaar -zoals altijd opnieuw- een diepe buiging voor het bestuur van ProDronten die dit mooie feest toch weer voor elkaar hebben geboxt ondanks de moeilijke financiële situatie. Een programma dat stond als een huis en drie dagen mooi feest in Dronten. Natuurlijk zijn er hier en daar wel wat dingen voorgevallen, maar dat mag uiteindelijk geen naam hebben.

Daarom: bestuur van ProDronten heel veel dank voor jullie goede werk en geweldige werk, samen met al jullie fantastische vrijwilligers. Jullie maken Dronten tot wat Dronten is; een geweldig dorp! Dank, dank, dank!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This