Medisch Centrum West reload?

vrijdag 19 september 20080 Reacties

Medisch Centrum WestDe soap is terug in Lelystad. In de jaren tachtig keek mijn hele familie naar het wel en wee van het ziekenhuis in Medisch Centrum West. Gisteren stonden er opnieuw satellietwagens van de media voor de deur bij het Lelystadse ziekenhuis. Niet voor de opnames van een soap hoewel het drama misschien wel groter is als in de soap.

De operatiekamers zijn dicht en vrouwen kunnen niet meer bevallen in Lelystad of Emmeloord. De voorzitter van de raad van bestuur is de laan uit gestuurd en er is een crisisteam samengesteld. De ziekenhuizen in de omgeving moeten dus dit gat gaan opvangen en zullen daar niet bepaald blij mee zijn vrees ik.

Ook voor Dronten kan dit ‘gedoe’ gevolgen hebben. Er zijn immers plannen voor een polikliniek in Dronten. Maar deze zou wel onderdeel zijn van de nu in nood verkerende IJsselmeerziekenhuizen.

Het is dus hopen dat we snel de aftiteling zien zodat deze aflevering van de soap snel weer voorbij is.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.