Media weekje

zondag 31 oktober 20100 Reacties

Het was wel raak deze week met mijzelf in de media. Afgelopen zondag begon het met de eerste twitterborrel in Dronten waar Omroep Flevoland een item met o.a. mij van maakte.
Vervolgens het onverwachte aftreden van wethouder Kodde afgelopen donderdag waar ik namens GroenLinks een reactie mocht geven (radiofragment) en als klap op de vuurpijl afgelopen vrijdag de voorpagina van de Spits over prijsdwang met de OV-chipkaart in Flevoland, Gelderland en Overijssel.

Het was wel even schrikken vrijdag toen ik door BNR nieuwsradio werd wakker gebeld omdat ze graag meer wilde weten van het voorpagina artikel van de Spits. Ik had het –vanzelfsprekend- nog niet gezien en was niet voorbereid op een voorpagina. Gelukkig wilde BNR me na 10 uur in de uitzending (fragment) en had ik net aan tijd om het zelf via internet even te lezen voordat ik het ANP en later ook Omroep Flevoland aan de lijn had. Lekker wakker worden op een vrije dag 😉

Maar niemand zal mij horen klagen hoor, eerlijk is eerlijk! Filmpje van Omroep Flevoland over de twitterborrel staat hieronder.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This