Luie zondag…

zondag 12 november 20060 Reacties

Het is en blijft vandaag een luie zondag denk ik zo. De wekker was de enige reden dat ik net voor 12 uur op was om Buitenhof te kijken. Stevige kritiek van prominente PvdA-ers op de koers. Hoewel, misschien is de analyse niet helemaal verkeerd. Bos moet Balkenende laten zien dat er ook andere opties zijn dan een uitlevering aan het CDA en zich helder uitspreken voor een linkse coalitie. Samen met SP en GroenLinks optrekken en een beeld schetsen wat ónze regering met het land zou doen en de bevolking vragen daar dan voor te stemmen! Dan hoeft de PvdA ook niet de grootste te worden, maar moet GroenLinks en in mindere mate de SP groeien om “het linkse blok” aan een meerderheid te helpen. Dan kan “de balk” wel de grootste zijn en toch lekker in de kamerbankjes gaan zitten.

Mooi beeld van hoe het in de campagne gaat was de column van Désanne van Brederode. Zodra deze op internet te vinden is zal ik hier een link zetten!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.