Lijsttrekker

woensdag 20 november 20130 Reacties

Vanavond heeft de algemene ledenvergadering van GroenLinks Dronten mij verkozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar. Ik ben trots en vereerd dat ik GroenLinks de komende jaren mag aanvoeren in Dronten en kijk uit naar de campagne van de komende maanden.

De komende vier jaar wil ik met de fractie ervoor gaan zorgen dat we ons helder groene profiel vasthouden. Met tal van groene initiatieven hebben we de afgelopen jaren successen geboekt, ik noem de LED-straatverlichting die er op mijn initiatief komt als voorbeeld.

Met de grote decentralisaties de komende jaren zullen we pal moeten gaan staan voor onze inwoners die het niet op eigen kracht redden. Als GroenLinks steken we die een helpende hand toe, in plaats van de VVD die blijft hangen in cijfers en geld. Wij kiezen voor mensen!

Lees verder voor de reacties op mijn verkiezing.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.