Lekker aan het prutsen

zaterdag 20 mei 20060 Reacties

{mosimage}Ik ben vandaag lekker aan het prutsen. Heb wat lampen op gehangen, gedweild en gestofzuigd, kortom lekker huishoudelijk bezig geweest. De boodschappen voor het weekend zijn weer binnen en de laatste schilderspullen aangeschaft. Morgen ga ik beginnen met het volgende grote project in mijn huis. Schilderen; de trap die nu een combinatie van afgekrabd blauw en bruin is moet morgen aan het einde van de dag wit zijn. Als het een beetje mee zit mag de muur er dan ook aan geloven en die wordt rood. Met name dat laatste vind ik heel erg spannend. Ik denk wel dat het heel mooi wordt; maar ja, valt het tegen heb je dat rood er niet snel meer vanaf. Nou ja ik zal het wel zien. Even geen politiek dus, maar lekker klungelen in huis! Da’s weer eens wat anders.
En vanavond natuurlijk naar De Rede van Dronten/De Danskelder, kortom een paar biertjes drinken met de buren! Echt weekend!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.