Lang gekoesterde wens gaat in vervulling

dinsdag 19 augustus 20080 Reacties

SommenHet is deze week een bijzondere week voor het onderwijs in Dronten en een bijzondere week voor de politieke partijen in Dronten. Zonder uitzondering halen alle partijen één van de beloften uit hun verkiezingsprogramma binnen. Namelijk een volwaardig VWO (dus met de klassen 5 en 6) in Dronten. Daarmee hoven de middelbare scholieren niet langer meer de 16 kilometer naar Kampen te fietsen of te ‘bussen’. Dat is vooral een felicitatie waard aan de scholen en hun leerlingen (natuurlijk).

Voor Dronten is het denk ik een goede ontwikkeling. Voor mensen met kinderen kan het een extra overweging waard zijn om in Dronten te gaan wonen en nieuwe bewoners kunnen we natuurlijk goed gebruiken met alle bouwplannen die nog op stapel staan. Daarmee is het ook een felicitatie waard aan Dronten dat een lang gekoesterde droom deze week en volgend jaar (met de start van 6 VWO) in vervulling gaat!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.