Laatste partijraad

zaterdag 24 november 20070 Reacties

GroenLinksVandaag was de laatste vergadering van de partijraad in deze samenstelling. Het was op 1 april 2006 dat deze partij voor het eerst bijeen kwam en door het royement van Sam Pormes GroenLinks in een bestuurscrisis storte.

Vandaag ging het er een stuk rustiger aan toe hoewel de partijraad toch nog wel even orgineel dwars te liggen. Want het partijbestuur stelde de partijraad voor om niet met zelfstandige lijsten aan de waterschapsverkiezingen van volgend jaar en de ‘groene lijsten’ van de milieufederaties te steunen. De partijraad was het daar niet mee eens en heeft besloten dat het regio’s vrij staat om zich toch met een eigenlijst aan de waterschapsverkiezingen mee te doen.

Voor de volgende partijraadsperiode heb ik mij kandidaat gesteld voor Flevoland. Ik hoop dat de provinciale ledenvergadering mij begin volgend jaar weer zal kiezen zodat ik bij de volgende partijraadsvergadering op 23 februari er weer (gewoon) bij kan zijn!

Dank aan het partijraadsbestuur dat dit zooitje ongeregeld in de hand heeft proberen te houden voor hun inzet. Bijzondere dank aan Tanja Dorman voor de ondersteuning die ze de afgelopen jaren gegeven heeft en veel geluk in haar nieuwe baan toegewenst!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.