Kritisch GL… web?

woensdag 18 april 20070 Reacties

GLwebVandaag is GLweb van start gegaan! GLweb is een intern GroenLinks medium dat voor actieve GroenLinksers is bedoeld. Zoals ik al eerder schreef ben ik een van de redactieleden van dit nieuwe medium. Morgen vallen de kranten bij de meeste GroenLinksers op de mat en ik ben heel benieuwd wat iedereen er van gaat vinden. Overigens veel waarderuing voor Patrick en Marloes op het landelijk bureau die deze uitbgave helemaal hebben getrokken.
Maar juist GLweb was één van de redenen waarom ik op 27  maart al schreef dat ik het manifest van kritisch GroenLinks niet wilde tekenen. Aan veel van de kritiekpunten in het manifest werd op dat moment hard gewerkt. Zoals ook de kritiek op het stoppen van De Rode Draad als intern blad. Vandaag of morgen valt het antwoord dus op de mat. Dat ik me niet in het manifest van deze GroenLinksers kan vinden blijkt ook wel uit het feit dat ik een week later, nadat men de media had opgezocht,  zelf een manifest heb opgesteld dat in mijn ogen iets genuanceerder ligt, mede omdat ik dus weet dat er al hard wordt gewerkt en dan is zo’n manifest niet erg motiverend!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.