Koninginnedag II

zondag 30 april 20060 Reacties

{mosimage}Het is nu eigenlijk pas écht Koninginnedag, 30 april dus! Allereerst hartelijke felicitaties voor Dominique, mijn goede vriend die ook vandaag zijn verjaardag viert. Je gaat je 30ste levens jaar in! Dat duurt voor mij nog anderhalve maand!

Het is bijna 1.00 uur en ik ben net thuis, naar omstandigheden nog behoorlijk nuchter als ik eerlijk moet zijn. Want rond 15 uur ben ik met “de buren Berco & Bregje" en Mike (beter bekend als Frans Bauer) het dorp in gegaan en nadat we het einde van de rommelmarkt hebben bekeken zijn we bij Bert en Marjolein op het terras van Mama Mia beland. Vijf biertjes later hebben we De Rede van binnen bekeken en daar was het zó verschrikkelijk druk dat we besloten hebben bij Mama Mia maar wat te gaan eten. Tussentijds heb ik de Nederlandse vlag voor het gemeentehuis “gered”. Door het onstuimige weer van vandaag had deze het begeven en lag op de grond. Om diefstal te voorkomen heb ik deze maar even in het gemeentehuis gelegd, toch een voordeel als je daar altijd (gedeeltelijk) in kan!


Vanavond hebben we weer wat biertjes gedronken in De rede en zijn geëindigd in Bar de Box. Door de neer stortende regen naar huis met “de buren” gelopen. Zeiknat meteen door naar de douche. Dus geheel fris en warm zit ik dit stukje nu nog te typen. Zaterdagnacht, 1.00 uur… Normaal kom ik net op gang, maar ik trek zo mijn laatste biertje open en dan is het slapen.

Koninginnedag 2006, jammer dat er geen tent was op de helling, verder was het erg leuk!

Proost! 😉

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.