Koffie ‘hikje’ opgelost

donderdag 24 juni 20102 reacties

Mijn oproep om koffie te komen drinken is niet onopgemerkt gebleven! Alle lokale media hebben aandacht hieraan besteed en Omroep Flevoland heeft er zelfs een radiointerview tegenaan gegooid. Erg leuk natuurlijk en inmiddels zijn de eerste uitnodigingen ook echt binnen aan het komen. Varierend van verkeersveiligheid tot de organisatie van de Meerpaaldagen.

Helaas werd ik er net op gewezen dat mijn contactformulier niet helemaal goed werkt omdat het antwoord op het sommetje niet werd geaccepteerd. Daardoor werden berichten niet verzonden. Mocht dit bij u het geval zijn geweest zou ik u willen vragen om uw bericht nog eens te verzenden. Want het ‘koffie hikje’ op de website is gelukkig verholpen en de berichten komen weer binnen!

Foto: Het draaiboek van de nieuwsuitzending van Omroep Flevoland Radio. Met dank aan @ReneVanDenRadio

2 Reacties

  1. Michel

    Leuk! Ik had het in de gemeentegids staan, maar schijn toch een hele drempel te zijn voor sommige mensen om ook echt te bellen/mailen voor een koffiedate

  2. Paul Vermast

    Ow ja? Dan blijkt maar weer dat we een goed idee hadden, als we het alltwee hebben bedacht.

    Het valt mij alles mee, wordt echt leuk op gereageerd 🙂

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast is fractievoorzitter voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast is hij plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This