Koe

zaterdag 12 november 20050 Reacties

Ik ga zo naar de protestbijeenkomst A6-A9 bij het Naardermeer. Almere heeft recht op goede ontsluiting naar de Randstad, dat is een ding wat zeker is , maar niet ten koste van alles! Maar in voorbereiding kijk ik net even op de site van de NS of er storingen zijn. Niet op mijn traject gelukkig, maar van onderstaand bericht wordt ik toch wel een beetje blij:

Storingen
08:47 uur Den Haag<->Rotterdam Door een koe op het spoor rijden er tussen Rotterdam en Delft geen treinen. Vertraging: meer dan 60 minuten. Intercity's rijden niet tussen Rotterdam en Den Haag HS. Int. treinen rijden tussen Rotterdam en Amsterdam via een andere route. Reisadvies: * R'dam-Schiphol/Amsterdam via Utrecht * R'dam-Den Haag/Leiden via Gouda.

Een koe op het spoor… Welkom in Nederland!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.