Kleuter delinquent?

woensdag 13 augustus 20080 Reacties

Mijn eerste actie bij de Nederlands-Duitse grens (Limburgs Dagblad)Nou ja.. ik heb het beloofd zodra de foto’s boven water kwamen van mijn eerste acties zou ik ze plaatsen. Wat blijkt: het is nog ‘erger’ dan ik dacht.

Een bericht uit het Limburgs Dagblad laat een foto met mij zien met een spandoek in mijn handen aan de Duits-Nederlandse grens in 1983.

Zes jaar jong en dus nog net een kleuter delinquent.

Zo bekeken vraag ik me af of het eigenlijk nog wel goed met me kan komen…

Onderstaand de foto’s van mijn actie bij de 26 uur blokkade van de kerncentrale Borssele. De eerste foto laat zien dat je ‘doodskisten’ ook als glijbaan kan gebruiken. De tweede is mijn eerste interview met de landelijke media (jeugd Journaal – helaas nooit uitgezonden bij mijn weten) en de laatste bij de studiobus van de actieradio blokkade Borssele.

Borssele doodskisten als glijbaan Interview Jeugd Journaal Borssele actieradio

De foto’s komen uit het fotoalbum van mijn ouders.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.