Klein nieuws in de grote wereld

maandag 22 januari 20070 Reacties

Vanmorgen sprong zoals altijd Omroep Flevoland aan op mijn wekkerradio om mij “wreed” uit mijn slaap te halen. Een beetje bij mijn positieven begon ik ook te horen waarover het ging. Groot nieuws in Flevoland immers! Een futenpaarje in de wijk Schouw-West te Lelystad is gaan nestelen en broed op twee eieren, zo’n drie maanden te vroeg! Jawel, met verslaggever en al ter plaatste deed onze Omroep verslag van dit nieuws en wist op deze vroege maandagmorgen mij een glimlach te ontlokken. Klein nieuws in een grote wereld.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.